معرفی معاونت::
آلبوم تصاویر::
مدیریت ها

سایت های مرتبط با معاونت

دفتر ترویج قرآن و عترت(ع)

سایت معاونت فرهنگی و اجتماعی را چگونه ارزیابی می کنید؟

کرسی آزاد اندیشی

آرشیو مطالب

کارگروه امور بانوان

ملاقات های عمومی معاونت

جشن دانش آموختگان
:: جلسه هماهنگی برای برگزاری جلسات مجازی قرآنی با موسسه نورالمجتبی قم ::
 | تاریخ ارسال: 1399/9/11 |
جلسه هماهنگی برای برگزاری جلسات مجازی قرآنی با موسسه نورالمجتبی قم

به پیشنهاد معاونت محترم فرهنگی اجتماعی دانشگاه جناب دکتر عبدالمجید ارجمندی، حجت الاسلام دکتر محمودرضا قاسمی مدیر دفتر ترویج فعالیت های قران عترت دانشگاه در جلسه مشترک با مسئولین موسسه نورالمجتبی قم
، که در زمینه معارف قران و عترت فعالیت می کنند، جلسه مشترکی را  در شهر قم برگزار نمودند و نتایج آن جلسه بدین صورت است.
 برگزاری جلسات معارفی و نشست های گفتمانی برای اساتید دانشگاه علم و صنعت.
 برگزاری جلسات مهارت های زندگی تحکیم خانواده و مباحث مرتبط با روابط خانواده برای خانواده های پرسنل و اساتید دانشگاه علم و صنعت.
برگزاری جلسات تدبر در قرآن برای دانشجویان و همچنین پرسنل دانشگاه.
 با توجه به اینکه عمده آموزش های موسسه نورالمجتبی به صورت آفلاین می باشد
، در ابتدا قرار شد که ۴ جلسه آنلاین برای استادان و خانواده‌های آنها برگزار شود و پس از آن و با ارزیابی و نظر سنجی از طیف های مختلف دانشگاه دوره های آفلاین مورد بررسی قرار گیرد. تصمیم بر ان است که این سلسله جلسات به صورت آنلاین در روزهای دوشنبه و در ساعت فرهنگی دانشگاه از ساعت  ۱۳ الی ۱۴:۳۰  توسط استاد دکتر میرباقری از دوشنبه هفدهم آذر ماه برگزار شود.
دفعات مشاهده: 159 بار   |   دفعات چاپ: 12 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علم و صنعت ایران می باشد نقل هرگونه مطلب با ذکر منبع بلامانع می باشد