فرآیندهای کاری::
تماس با ما::
تور مجازی::

:: اطلاعیه شماره ۲ ستاد مقابله با ویروس کرونا دانشگاه علم و صنعت ایران ::
 | تاریخ ارسال: 1399/9/7 |
اطلاعیه شماره ۲ ستاد مقابله با ویروس کرونا دانشگاه علم و صنعت ایران

احتراماً پیرو اطلاعیه قبلی ستاد مقابله با کرونا دانشگاه علم و صنعت ایران و با توجه به محدودیت های جدید اعلامی توسط سازمان امور اداری و استخدامی کشور و نامه شماره ۱۸۹۹۵۱/و مورخ ۹۹/۹/۷ وزیر محترم علوم تحقیقات و فناوری، موارد زیر به استحضار همکاران عزیز می رسد:
۱- ضمن اعلام تعطیلی فعالیت های حضوری دانشگاه در بازه زمانی ۹۹/۹/۸ لغایت ۹۹/۹/۱۴ مدیران واحدها لازم است به نحوی برنامه ریزی نمایند که کلاس های آموزشی و جلسات دفاعیه دانشجویان تحصیلات تکمیلی به صورت الکترونیکی  انجام پذیرد. بدیهی است کلیه برنامه ها و فعالیت های ضروری دانشگاه به صورت دورکاری و بدون حضور فیزیکی پرسنل دانشگاه کمافی السابق ادامه می‌یابد.
۲- اقدامات ضروری پشتیبانی بخصوص پشتیبانی از سامانه های مجازی و مرکز فاوای دانشگاه لازم است با برنامه ریزی مناسب بدون هر گونه وقفه و خللی در فعالیت های آموزشی پژوهشی و فناوری دانشگاه اجرا گردد و کلیه درخواست های دانشجویی که از طریق ایمیل به کارشناسان مربوطه ارسال می شود به صورت الکترونیکی پیگیری گردد.
۳- با توجه به این که تعدادی از دانشجویان تحصیلات تکمیلی برای انجام تحقیقات ضروری در خوابگاه های دانشگاه ساکن می باشند، پشتیبانی های رفاهی دانشجوئی خوابگاه ها با حضور حداقل نفرات برنامه ریزی شود. بدیهی است اسکان جدید دانشجویان تحصیلات تکمیلی در خوابگاه ها به بهبود شرایط و کاهش محدودیت ها که توسط ستاد ملی مقابله با کرونا اعلام خواهد شد موکول می شود.
۴- محدودیت های هفته آتی مشمول نیروهای شرکتی دانشگاه نیز می باشد و فعالیت های پشتیبانی ضروری شرکت های مذکور به صورت شیفتی با حداقل نیرو انجام خواهد شد و مدیران شرکت های یاد شده،  می بایست با برنامه ریزی لازم برای فعالیت های فوق، برنامه حضور نیروهای شیفتی مربوطه برای بازه زمانی مذکور را به امور خدمات و پشتیبانی ارسال تا پس از  بررسی و جمع بندی توسط معاون اداری مالی و مدیریت منابع و اخذ تأییدیه از رئیس محترم دانشگاه مطابق برنامه مذکور اقدام نمایند.
 بدیهی است کلیه افرادی که  حضورشان در دانشگاه مجاز شمرده می شود، لازم است پروتکل های بهداشتی را به دقت و به صورت کامل اجرا نمایند.

ستاد مقابله با ویروس کرونا دانشگاه علم و صنعت ایران
۹۹/۹/۷
دفعات مشاهده: 1996 بار   |   دفعات چاپ: 24 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.09 seconds with 48 queries by YEKTAWEB 4247