معرفی معاونت::
مدیریت ها

سایت های مرتبط با معاونت

سایت دفتر قرآنی

سایت معاونت فرهنگی و اجتماعی را چگونه ارزیابی می کنید؟

آرشیو مطالب

ملاقات های عمومی معاونت

جشن دانش آموختگان
:: پیام معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه به مناسبت حضور نودانشجویان و سال تحصیلی جدید ::
 | تاریخ ارسال: 1399/8/8 |
    پیام معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه به مناسبت حضور نودانشجویان و سال تحصیلی جدید
                                                                                                بسمه تعالی
ضمن عرض سلام و خوشامدگویی به دانشجویان عزیز جدیدالورود و آرزوی کسب مدارج علمی و تحصیلی عالی تر در  دانشگاه  علم وصنعت ایران،  آغاز سال تحصیلی جدید را به شما عزیزان تبریک می گوییم.
 در این شرایط سختی که  در عرصه های مختلف کشور بوجود آمده است؛ باید دست به دست هم بدهیم تا همچون گذشته، پر صلابت و با نجابت با روحیه جهادی و عشق و ایثار  ازاین پاییزها و زمستان های زودگذر به سلامت عبور کنیم و بهاران بیافرینیم و نگهبان استقلال ایران و انقلاب آن باشیم .در این راستا، بهار علم و سال تحصیلی جدیدبرای نو ورودی ها، شروعی همراه با عظم و اراده در جهت فعالیت های آموزشی، پژوهشی و فرهنگی در مسیر پیشرفت علمی و توسعه پایدار جامعه ایران اسلامی خواهد بود .
دانشجویان عزیز در این دوره جدید با بهره گیری از دانش اساتید و دانشمندان، خویش را برای ایفای نقشی اثرگذار در آینده جامعه مهیا می سازند. هرچند شروع سال تحصیلی امسال برای دانشجویان عزیز جدید الورود به جهت رعایت اصول بهداشتی و صیانت از سلامتی دانشجویان به شکل حضوری نخواهد بود، ولی طراوت ورود جمع جدید دانشجویان به محیط دانشگاه همواره نشاط انگیز و امیدبخش است.
دانشگاه به عنوان نهادی اجتماعی، فرهنگی، آموزشی، پژوهشی و کارآفرینی و همچنین کانون تفکر و جوشش فکری در جامعه محسوب شده و در این راستا برما و بر یکایک اعضای جامعه دانشگاهی واجب است که با ایجاد فضایی سرشار از نشاط، در مسیر پویایی علمی و فرهنگی ،هم راستا با رهنمودهای مقام معظم رهبری (مدظله العالی) و توجه به اندیشه های بزرگ رادمردان شهیدمان، در محیط دانشگاه تلاش نمایند.
آرزومندیم تا به فضل الهی، در طول سال تحصیلی جدید و طول دوره دانشگاهی در جهت تهذیب، خود سازی و علم اندوزی، تلاشی مضاعف نموده و در آینده با علم و معرفت بیشتر در جهت پیشرفت کشور عزیزمان ایران، مثمر ثمر باشیم.
معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه همراه با دانشجویان عزیز واستادان بزرگوار، در جهت ارتقای سطح علمی و تعمیق باورهای دینی و ملی و توانمدسازی فرهنگی و اجتماعی تلاش و کوشش خواهد نمود.
حال که شرایط اقتضا نموده تا پذیرش و استقبال از دانشجویان جدید بصورت مجازی صورت گیرد، تلاش خواهیم کرد تا همراه با مدیران فرهنگی در دانشکده ها و تشکل ها و کانون های دانشجویی برای استقبال و آگاهی بخشی و کمک به دانشجویان برای انجام امور مربوطه و شناخت بیشتر از دانشگاه و تعامل مناسب با بخش های مختلف در قالب تورهای معارفه مجازی، کلیپ های صوتی و تصویری در شناخت هر دانشکده، کتاب های الکترونیکی، برگزاری جلسه های مجازی با عزیزان دانشجو و اولیای محترم و ایجاد گروهای "یاور دانشجو" و پشتیبان به صورت دانشکده ای و دانشگاهی و ده ها برنامه فرهنگی و اجتماعی و آموزشی، در کنار دانشجویان عزیز باشیم.
موفقیت روزافزون تک تک شما عزیزان را از خداوند منان خواستارم.
عبدالمجید ارجمندی
معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علم وصنعت ایران

L
دفعات مشاهده: 403 بار   |   دفعات چاپ: 5 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر