:: فراخوان شرکت بانوان در سومین جشنواره ملی زن و علم ::
 | تاریخ ارسال: 1399/8/7 |
فراخوان شرکت بانوان در سومین جشنواره ملی زن و علم

معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با همکاری معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری، اقدام به برگزاری «سومین جشنواره ملی زن و علم (جایزه مریم میرزاخانی)» نموده است.
این اقدام به منظور تجلیل از نقش برجسته بانوان نخبه و فعال دانشگاهی صورت پذیرفته می گیرد و شناسایی و معرفی ظرفیت ها، استعدادها و توانمندی های زنان در حوزه های علمی، فرهنگی و اجتماعی به منظور اثربخشی مضاعف آنان در پیشبرد اهداف توسعه ای کشور؛ توجه به نقش ارزنده زنان و معرفی ظرفیت های موجود جامعه علمی زنان؛ تلاش برای افزایش نشاط و مشارکت اجتماعی بانوان و الگوسازی شخصیت های موفقی همچون دکتر مریم میرزاخانی برای زنان نخبه و فعال دانشگاهی، از جمله اهداف برگزاری آن مطرح شده است.
این جشنواره در یک بخش رقابتی و در دو مرحله برگزار می شود. محورهای رقابتی در سه بخش: الف) شاخص های علمی، ب) شاخص های فرهنگی و اجتماعی و ج) بخش اجتماعی، برنامه ریزی شده است.
بانوان داوطلب در سه رده سنی می توانند در جشنواره شرکت نمایند: الف) بانوان زیر ۴۰ سال، ب) بانوان ۴۰ تا ۶۵ سال و ج) بانوان بالای ۶۵ سال.
بخش علمی این جشنواره در گروه های: علوم انسانی، علوم پایه، فنی- مهندسی، هنر و معماری، گروه کشاورزی، دامپزشکی و محیط زیست و گروه علوم پزشکی برگزار می شود.
شرکت کنندگان در جشنواره باید گزارشی از فعالیت ها و دستاوردهای علمی، فرهنگی و اجتماعی خود به همراه مستندات تایید کننده آن را تا ۲۱ آبانماه ۱۳۹۹ از طریق سامانه جشنواره به آدرس http://wsfestival.ir ارسال نمایند.
برگزیدگان، پس از داوری مستندات ارسالی، تا تاریخ ۲۰ آذرماه ۱۳۹۹ معرفی می شوند. مراسم اختتامیه این جشنواره در تاریخ ۲۹ آذرماه ۱۳۹۹ برگزار خواهد شد که در آن، به برگزیدگان هر یک از حوزه های رقابتی، تندیس جشنواره، لوح تقدیر و جایزه نقدی اهدا می شود.
 متقاضیان شرکت در این جشنوراه ملی می توانند برای ثبت نام و یا کسب اطلاعات بیشتر به سامانه جشنواره مراجعه و یا با شماره تلفن ۸۲۲۳۳۲۸۴ تماس حاصل نمایند.
گفتنی است بر اساس اعلام معاونت پژوهش و فناوری وزارت عتف، این جشنواره معتبر و مشمول امتیاز بند ۱۵ جدول ۳-۱ و بند ۱۶ جدول ۳-۲ آیین نامه ارتقای اعضای هیات علمی می باشد.
دفعات مشاهده: 609 بار   |   دفعات چاپ: 14 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.12 seconds with 48 queries by YEKTAWEB 4241