:: انتخاب علی کاوه به عنوان دبیر مجله تحقیقاتی انسیتیتو مهندسان سازه انگلستان ::
 | تاریخ ارسال: 1399/8/3 |

انتخاب علی کاوه به عنوان دبیر مجله تحقیقاتی انسیتیتو مهندسان سازه انگلستان

آقای دکتر علی کاوه عضو پیوسته گروه علوم مهندسی فرهنگستان علوم و استاد مهندسی عمران و سازه دانشگاه علم و صنعت ایران به عنوان دبیر وابسته (Associate Editor) مجله تحقیقاتی انسیتیتو مهندسان سازه کشور انگلستان با عنوان Structures انتخاب شد.
به گزارش خبرنگار حوزه دانشگاه گروه علمی فرهنگی و هنری خبرگزاری صدا و سیما، استاد دکتر علی کاوه همچنین سردبیری مجله آسیایی مهندسی عمران (AJCE) و مجله بین المللی بهینه یابی در مهندسی عمران (IJOCE) و دبیری بخش عمران مجله ساینتیا ایرانیکا (Scientia Iranica) را برعهده دارد و دبیر وابسته مجله Periodica Polytechnica است.

دفعات مشاهده: 598 بار   |   دفعات چاپ: 18 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.11 seconds with 48 queries by YEKTAWEB 4241