معرفی معاونت::
مدیریت ها::
اخبار و رویدادها::
آئین نامه ها::
طرح امتیاز آموزشی استادان::
آموزش در شرایط کرونا::
سولات متداول دانشجویان::
با ما در ارتباط باشید

تلفن گویای معاونت آموزشی:

دورنگار :

آخرین مطالب سایر بخش‌ها
:: ارتقا آقای دکتر سیدمرتضی مسعود پناه از مرتبه استادیاری به دانشیاری
:: اطلاعیه ثبت نام
:: قابل توجه پذیرفته‌شدگان کارشناسی ارشد سال ۱۳۹۹
:: قابل توجه دانشجویان ورودی مهر ۹۹ کارشناسی ارشد پردیس دانشگاهی
منشور اخلاقی دانشجویان

:: تغییرات برنامه های آموزشی کلاس های دانشجویان نو ورود ::
 | تاریخ ارسال: 1399/7/30 |
قابل توجه اعضای محترم هیات علمی و دانشجویان گرامی دانشگاه
با توجه به تاخیر پیش آمده از سوی سازمان سنجش آموزش کشور در اعلام اسامی پذیرفته شدگان نهایی مقاطع مختلف تحصیلی، تغییرات برنامه های آموزشی مرتبط با کلاس های تعیین شده برای دانشجویان نوورود به شرح زیر اعلام می گردد:
۱- کلیه کلاس‌های مقطع تحصیلات تکمیلی که پیش  از این زمان شروعشان ۳ آبان ماه تعیین شده بود، از ۱۰ آبان‌ماه برگزار خواهد گردید.
۲- کلیه کلاسهای مقطع کارشناسی که پیش از این زمان شروعشان ۳ آبان ماه تعیین شده بود، از ۱۴ آبان‌ماه برگزار خواهد گردید.
۳- با توجه به تغییرات ایجاد شده در زمان شروع کلاسهای فوق الذکر، تقویم آموزشی دانشگاه متناسباً تغییر خواهد کرد که جزئیات آن متعاقباً اطلاع رسانی خواهد شد.
دفعات مشاهده: 2686 بار   |   دفعات چاپ: 32 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

IUST Education
اساتید برتر آموزشی سال 1399
Persian site map - English site map - Created in 0.1 seconds with 50 queries by YEKTAWEB 4241