:: برگزاری نشست مشترک روسای دانشگاه های علم و صنعت ایران و علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی تبریز در خصوص راه اندازی دوره دکتری تخصصی مشترک ::
 | تاریخ ارسال: 1399/7/27 |

با حضور روسای دانشگاه های علم و صنعت ایران و علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی تبریز، راه اندازی دوره دکتری مشترک «ایمنی حمل و نقل» مورد بررسی و توافق قرار گرفت.
رییس دانشگاه و هیات همراه، ۲۳ مهرماه ۱۳۹۹ با حضور در دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی تبریز، طی نشستی با حضور رییس این دانشگاه، موضوع راه اندازی دوره دکتری مشترک ایمنی حمل و نقل را پیگیری نمودند.
در این جلسه از دانشگاه علم و صنعت ایران، دکتر ذاکری (رییس دانشگاه)، دکتر شریعت (رییس مرکز تحقیقات ایمنی کاربردی حمل و نقل جاده ای) و اعضای گروه حمل و نقل دانشکده مهندسی عمران دانشگاه حضور داشتند که با حضور رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی تبریز، جانشین پلیس راهوار ناجا، رییس مرکز تدوین مقررات حمل و نقل وزارت راه و شهرسازی و رییس مرکز تحقیقات مدیریت پیشگیری از مصدومیت های حوادث ترافیکی دانشگاه تبریز، در رابطه با راه اندازی دوره مشترک ایمنی حمل و نقل، نام دوره و گرایش های آن، رشته های مورد پذیرش و سرفصل دروس این رشته در مقطع دکتری، تبادل نظر و گفت و گو شد.

در پایان این نشست، مقرر شد با همکاری دو دانشگاه علم و صنعت ایران و علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی تبریز، پیشنهاد این دوره به وزارت خانه های علوم، تحقیقات و فناوری و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ارایه شود تا پس از تصویب، از سال آینده نسبت به پذیرش دانشجو در آن رشته اقدام شود.

دفعات مشاهده: 631 بار   |   دفعات چاپ: 21 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.09 seconds with 48 queries by YEKTAWEB 4241