درباره معاونت ::
سازمان های بین المللی::
امکانات و فرصت ها::
اخبار ::
کارگروه ملی همکاری با آلمان::
روز علم ایران و آلمان ::
اخذ روادید مهمانان خارجی::
کاتالوگ انگلیسی دانشگاه

دوره های آموزشی ICTP

دوره های آموزشی

مرکز فیزیک نظری پروفسور عبدالسلام

تبادل دانشجو (IAESTE)

:: برگزاری اولین دوره آموزشی به زبان انگلیسی ویژه دانشجویان غیرایرانی ::
 | تاریخ ارسال: 1399/4/25 |
"برگزاری اولین دوره آموزشی به زبان انگلیسی ویژه دانشجویان غیرایرانی
در مقطع کارشناسی ارشد در رشته ساخت و تولید - مکاترونیک در دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه علم و صنعت ایران"

نشست بررسی و گزارش موضوعات پیرامون "دوره آموزشی به زبان انگلیسی در مقطع کارشناسی ارشد رشته ساخت و تولید – مکاترونیک که در نیمسال دوم ۹۹-۱۳۹۸" با حضور رئیس دانشگاه، معاون بینالملل دانشگاه، مشاور و رئیس حوزه ریاست دانشگاه، مدیر امور آموزش بین‌الملل دانشگاه، رئیس پردیس دانشگاهی، رئیس، معاون آموزشی و مدیر تحصیلات تکمیلی دانشکده مهندسی مکانیک و اساتید ارائه دهنده دروس در این دوره آقایان دکتر نوری، دکتر دوایی‌مرکزی، دکتر معدولیت، دکتر بیگ‌زاده و دکتر شهبازی، در روز یکشنبه ۲۲ تیر ماه جاری در سالن کنفرانس دفتر ریاست دانشگاه برگزار شد.
در ابتد دکتر شاه‌حسینی معاون بین الملل دانشگاه، ضمن تقدیر و تشکر از تلاش‌های صورت گرفته توسط تمام عوامل در برنامه‌ریزی و جذب دانشجو و اجرای این دوره کارشناسی ارشد، به این نکته اشاره کردند که دانشجویان غیرایرانی پذیرش شده در این دوره سابقه کار در حوزه نفت و انرژی در کشورشان دارند و بر این اساس می توان از این فرصت برای تعریف پایان‌نامه‌های هدفمند با موضوعات و زمینه‌های مورد نیاز در صنعت نفت و انرژی استفاده نمود. این امر می تواند علاوه بر ایجاد قابلیت پیاده‌سازی و اجرای صنعتی پروژه‌ها، محصولات و برون دادهای بین‌المللی برای دانشگاه داشته باشد.
در ادامه، دکتر موسوی ‌میرکلایی مدیر آموزش بین‌الملل دانشگاه نیز از تلاش ارزنده مسئولین و البته مدرسین دوره تشکر نمود و از آنان خواستند تا چالش‌ها و نیازهای برآورد شده برای بهبود و توسعه این نمونه آموزشی را به منظور رفع موانع و تجهیز زیرساخت های لازم برای دوره‌های آتی به معاونت بین الملل دانشگاه گزارش نمایند.
پس از آن دکتر محمدی رئیس دانشکده و دکتر نوری مدیر گروه و سپس مدرسین فعال در این دوره با ارائه برخی توضیحات و چالشها در اجرا، خصوصا در شرایط ناشی از پاندمی کورنا که منجر به برگزاری کلاس‌ها به صورت الکترونیکی و از راه دور شده است، به بحث در خصوص نقاط قوت و ضعف در اجرای این دوره و ظرفیت‌هایی که می توان در آینده از آن بهره گرفت، پرداختند.
در پایان این نشست دکتر ذاکری رئیس دانشگاه ضمن اظهار تشکر از رئیس و مسئولین دانشکده مهندسی مکانیک و اساتید این دوره، ارائه دوره خاص دانشجویان غیرایرانی به زبان انگلیسی را گامی موثر در فعالیت‌های گروه، دانشکده و دانشگاه ارزیابی نمودند. ایشان با ذکر اینکه توسعه این این چنین دوره‌هایی باید در بالاترین اولویت دانشکده‌های دانشگاه باشد، اظهار امیدواری نمودند با پی گیری‌های که ستاد دانشگاه انجام خواهد داد این تجربه بتواند الگوی موفقی برای دیگر دانشکده‌ها قرار گرفته و با برنامه‌ریزی مستمر در آینده، نسبت به توسعه این چنین فعالیت‌هایی اقدام شود.

Persian site map - English site map - Created in 0.11 seconds with 51 queries by YEKTAWEB 4227